http://s9.picofile.com/file/8360593284/Piyaz_Ashk.jpgزمانی که شما یک پیاز را برش می‌زنید سلول‌های آن باز و محتویاتش آزاد می‌شود. در نتیجه طی یک فرایند شیمیایی ترکیبی تولید می‌شود که باعث ایجاد اشک به هنگام برش پیاز می‌شود .

علاوه بر این، با قاچ کردن پیاز آنزیم‌هایی گازی شکل در هوا منتشر می‌شوند که در واقع این آنزیم‌ها از ترکیب همزمان دو شکل مختلف از گاز «cacophonously » حاصل می‌شوند. این ترکیب به‌سرعت در هوا منتشر شده و به چشمان شما می‌رسند.

هنگامی‌که این محرک شیمیایی توسط چشم تشخیص داده شود سیگنال‌هایی به قسمت مرکزی سیستم عصبی بدن ارسال می‌شود که به‌نوبه خود با جاری شدن اشک سبب شست و شوی چشم می‌گردد. در ادامه چند راهکار برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن آورده ایم.


سایت لذت دانایــی پیاز ,اشک ,می‌شود ,شیمیایی ,می‌شوند ,منتشر ,کردن پیاز ,در هوا ,می‌شود که ,هوا منتشر ,قسمت مرکزیمنبع

لیست موضوعات تحقیقی برای دانش آموزان

طرح درس سفری به تخت جمشید2

چگونه بدون اینکه اشک بریزیم پیاز خرد کنیم؟

علت اینکه کلاغ پرنده ای باهوش است ؛ چیست؟

کرم خاکی چیست و چه فوایدی دارد؟

طرح درس سالانه فارسی پایه سوم دبستان

طرح درس ماده تغییر می کند ، علوم پایه پنجم

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

نمونه سوالات استخدامی راهای جالب برای مراقبت از دندان ها فروشگاه اینترنتی ابزار مال میهن کلش رینگ لایت یا نور حلقوی چیست و چه کاربردی دارد؟ نعلینج هانا چت|چت روم هانا|چت هانا|هانا گپ|شادی معرفی کالا فروشگاهی طراحی لوگو